Dr Sarah Bakhtiar

Mithula Kanagalingam

VIVIX

APA ITU VIVIX ??? Vivix adalah suplemen terulung keluaran saintis Shaklee setelah kajian bertahun2 ke atas bahan resveratrol dan polyphenols. Ia diambil dari 4 tumbuhan utama: 🍇Anggur Muscadine (yang saiznya sebesar bola golf) 🍒Elderberry Europe 🍆Purple Carrot 🍒Polygonum Cuspidatum Vivix bertindak pada sel sel tubuh badan sebagai antioksida untuk menghalang serta membaiki kerosakan akibat radikal …

VIVIX Read More »

Set Hamil (Mengandung)

Ibu hamil memerlukan nutrisi yang seimbang utk tumbesaran janin didalam kandungan. Bukan itu sahaja, nutrisi yang cukup juga dapat memberi kesihatan yang optimum kepada ibu.   Ramai ibu mengandung mengadu pada saya; alami rasa letih melampau penat & pucat mengah bila berjalan kaki kejang gigi longgar & perlu dicabut sembelit mudah jatuh sakit (demam, batuk, …

Set Hamil (Mengandung) Read More »

Set Berpantang dan Menyusu

Set selepas bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden Ramai je yang tanya Kak Sara, BETUL KE BEST ambil set ni? Ke gempak je lebih?😉 Haa, sebelum tu Kak Sara share dulu penderitaan seorang ibu semasa hamil sampailah ke saat lahirnya cahayamata 9 bulan menanggung sakit badan dan perut memboyot!! Jalan terkedek …

Set Berpantang dan Menyusu Read More »

Skincare

Sebelum nak share tentang rangkaian skincare Shaklee, Kak Sara nak share sikit tentang KULIT😊 Seperti yang kita semua tahu, kulit merangkumi 90% dari tubuh badan kita. Sekaligus ia adalah organ terbesar dalam badan. Kulit kita terdedah pada cahaya matahari serta pelbagai toksin dari persekitaran. Atas sebab itu sangat penting untuk kita jaga kebersihan & kesihatan …

Skincare Read More »

Program Kurus FBM

Anda ada masalah berat badan yang susah nak diturunkan? BMI berada pada tahap overweight@obese? Dah mula ada penyakit kencing manis, darah tinggi, kolesterol tinggi? Selalu penat, mengah dan tak fit seperti dulu? Haa, ni antara tanda2 anda perlu kuruskan badan secepat mungkin dengan program FBM bersama Kak Sara. FBM adalah singkatan Fat Burning Machine. Program …

Program Kurus FBM Read More »

Open chat
Anda ada sebarang pertanyaan?
Scan the code
Anda ada sebarang pertanyaan?